Saját XML feldolgozása (xml, csv stb.)

Ha az utazási kínálatát elektronikus formában exportálja, mint például XML, CSV, SOAP, és szeretne csatlakozni jó helyen jár.

Abban az esetben, ha termékei adatait elektronikus formában exportálja, mint például XML, CSV, SOAP stb. - kivéve a PDF, MS WORD,  akkor küldjön egy emailt a info@utazasirendszer.hu címre a következő információkkal:

•    az utazási iroda azonositó számát, a vagyoni biztosítás másolatát, a felelős személy telefonszámát és email címét
•    az url címet vagy az FTP hozzáférést, ahonnan ezek az adatok rendszeresen letölthetők és frissíthetők
•    az adatok Ön által történő frissítésének időbeli tervét, hogy a frissítést a mi rendszerünkkel szinkronizálni tudjuk
•    az aláírt adatszolgáltatásról szóló megállapodást (az Ön által megnevezett felelős személy email címére küldjük)

Így a kínálata több mint 130 magyar utazásközvetítő irodához kerül a CeSYS rendszeren belül és a honlapokra

Az XML, CSV, SOAP stb. adatok feldolgozásának és karbantartásának díja éves szinten 45.000 HUF + ÁFA. Ezen az áron árualapja több mint 130 utazásközvetítő rendszerében jelenik meg! Minimális marketing költség, maximális megtérüléssel! A díj továbbá egyszeres marketingtámogatást is tartalmaz!

Javasolt XML formátum, technikai dokumentáció és leírás itt található.

A termékadatok (utazások) implementalásának felgyorsítása

Jelentős mértékben felgyorsíthatja a termékei adatainak CeSYS rendszerbe való bevitelét, amennyiben az Ön által használt adatformátumot a CeSYS rendszer által támogatott formátummá módosítja, vagy ha különleges CeSYS formátumú adatexportálást biztosít. Ennek a formátumnak abban rejlik az előnye, hogy lehetővé teszi olyan információk exportálását, amelyeket más típusú formátumban nem lehet feldolgozni.

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading