CeSYS Kereső

Gyorsan kell ügyfele számára utazást keresnie a sok Tour operátor kínálatából? Próbálja ki a CeSYS Keresőt és keressen az utazók száma és a gyermekek életkora alapján, ráadásul a kínálat azonnal elküldhető e-mailben.

Bemutatjuk a CESYS Keresőt

Az utazási irodák számára az utazások keresésére és értékesítésére a CESYS Keresőt ajánljuk (B2B), amely a CESYS részét képezi vagy önálló komponensként is megvásárolható. A CESYS Kereső a böngészőben működik, így nem szükséges semmit telepíteni és bárhonnan hozzáférhet egy felhasználónévvel és jelszóval. Ezután csak meg kell találni a megfelelő nyaralást, lefoglalni (a kiválasztott UI-ban) és kiállítani az utazási szerződést az egységes formanyomtatvány alapján.  

CeSYS Vyhledávač - úvodní stránka

CeSYS Kereső - home page

Kinek ajánlott?

A  CeSYS Kereső egy praktikus segédeszköz az összes értékesítő és utazási iroda számára. Többé nem kell katalógusokban lapozgatni vagy utazási irodák weboldalán keresgélni. A CeSYS Keresőnek köszönhetően a magyar utazási irodák teljes kínálatát megtalálja egy helyen.

CeSYS Vyhledávač - detail výsledků vyhledávání

CeSYS Kereső- keresési eredmények

Milyen funkciókat fog kedvelni?

A CeSYS Kereső számos egyedülálló funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően a magyar utazási irodák körében  népszerűségnek örvend. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az összes funkció, amivel a keresőt bővítjük 100 %-an működőképes legyen és illeszkedjen a kereső működési logikájába. Értékelni fogja a személyek száma és a gyermekek életkora szerinti keresés lehetőségét, belértve az inteligens számítást, amely segítségével rögtön látni fogja a teljes részvételi díjjat a megadott személyek száma alapján a konkrét utazás esetében.

Az alapvető funkciók listája:

 • több mint 70 utazásszervező iroda kínálatának böngészése
 • széleskörű keresési szempontok (paraméterek, távolság a tengertől)
 • minden (utazás) időpont mellett fel van tüntetve az utazásszervező  
 • különböző UI-k által kínált utazások árösszehasonlítása ugyanabban a szállodában és időpontban
 • az utazók száma és a gyermekek életkora szerinti keresés
 • minden (utazás) időpont mellett azonnal látható a végső ár valamennyi személy számára és az elérhető szállást beleszámítva
 • a legnagyobb kedvezmény szerinti keresés
 • a kiválasztott utazási irodák által kínált utazások elérhetőségének online ellenőrzése (Az összes foglalt/elérhető/kérésre)
 • az utazások online lefoglalása a kiválasztott utazási irodánál 
 • a keresési előzmények megjelenítése
 • a weboldalon kikeresett utazás közvetlen linkjének küldése
 • a szállodák elhelyezkedésének megtekintése a Google Térkép segítségével
 • a kikeresett ajánlat nyomtatása A4 formátumban vagy PDF formátumban való továbbítása emailben
 • szórólapok nyomtatása 
 • a szálloda saját értékelésének lehetősége
 • az utazási iroda napi ajánlatának megjelenítése
CeSYS Vyhledávač - detail termínu s možností online rezervace

CeSYS Kereső-  időpont és szállás részletei

9 900 Ft + ÁFA / hó

CeSYS megrendelés

Enter basic credentials

Kérem adja meg a helyes nevet
Érvénytelen e-mail cím.
Kérem adja meg a helyes telefonszámot.
Kérem adja meg a az utazási iroda nevét
×
loading...
loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading