Olyan rendszert keres, amelyet a gyakorlatban több száz UI tett próbára?
Akkor jó helyen van.

Hozzáfűzünk még néhány információt, ami meggyőződésünk szerint segítségére lehet a döntésben, hogy kipróbálja a CeSYS-t.

Az UI termékeinek adatai: törődünk velük és bővítjük őket

Az UI termékadatainak minőségéről és naprakésségéről egy csapat szakember gondoskodik. Nem arról van szó, hogy egy vagy két ember letölti az UI kínálatából az utazásokat. Ez a csapat több dolgot is felügyel: az adatok teljessége és aktualitása, szálloda masztering, listaelemek feltérképezése, a szállodák leírásának bővítése kiegészítő információkkal (pl. GPS) és az UI-val való komunikáció. A felsorolt tevékenységek első látásra nem tűnnek fontosnak, de a jól szervezett IT megoldással együtt teszik a CeSYS-t az értékesítés megbízható eszközévé. 

Weboldalak: Tudjuk mi a titka és nem igérünk lehetetlent 

A CeSYS alapvető részét képezi a magyar UI kínálatát bemutató weboldal. Mivel az utazások interneten keresztül tőrténő értékesítése egyre nagyobb népserűségnek örvend, mi is egyre nagyobb figyelmet fordítunk a weboldalak fejlesztésére. Manapság nem elég egy egyszerű oldal. Ha sikeres szeretne lenni, egy grafikailag jól megtervezett (nem egy sablonra épült, amely sok más oldalon megtalálható), tartalmilag gazdag (elérhetőség és két bekezdés az utazási irodáról tényleg nem elég) és a SEO modul használatára felkészült oldalra van szüksége. Tekintse meg, hogyan nézhet ki utazási irodájának új weboldala. 

Bemutatjuk a CeSYS Keresőt

Az utazási irodák számára az utazások keresésére és értékesítésére a CeSYS Keresőt ajánljuk (B2B), amely a CeSYS részét képezi vagy önálló komponensként is megvásárolható. A CESYS Kereső a böngészőben működik, így nem szükséges semmit telepíteni és bárhonnan hozzáférhet egy felhasználónévvel és jelszóval. Ezután csak meg kell találni a megfelelő nyaralást, lefoglalni (a kiválasztott UI-ban) és kiállítani az utazási szerződést az egységes formanyomtatvány alapján.  

Marketing eszközök: kommunikáció és az értékesítés támogatása

Az utazások értékesítése nem csupán a weboldalról és utazások kereséséről, hanem az ügyfelekkel való kommunikációról szól - akár potencionális vagy meglévő ügyfelekről legyen is szó. Megfelelő marketing hiányában utazási irodája csupán egyike a soknak. A CeSYS-ben lehetősége van magas színvonalú email kampányok (hírlevelek) kialakítására és azok eredményének megfigyelésére. Ügyfelei számára saját fiókot hozhat létre (a felhasználói fiókhoz hasonló, amit például az e-shopok oldaláról ismer), amely segítségével nyomon követheti és összehasoníthatja az utazásokat, illetve követheti a megrendeléseit. 

Nyilvántartás: Tároljon mindent egy helyen a könnyű elérhetőség kedvéért

Az üzleti ügyek teljes körű nyilvántartását a kereslettől a foglalásig, az utazási szerződést könnyen kezelheti a CeSYS adminisztrációjában. És ez még nem minden.

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading