CeSYS Kék találkozó Budapest 2019.11.07. 16.30 Costa Coffee

Az őszi szünetre való tekintettel a következő budapesti Kék találkozót 2019.11.07. Csütörtökön 16.30 kezdéssel tartjuk!

Kedves Partnereink!

Köszönjük érdeklődésüket az őszi CeSYS Kék találkozókra! Jelenleg a következő helyszínekben és időpontokban tartunk Kék találkozókat:

Budapest - 2019.11.07. 16.30 kezdés

Helyszín: 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57 COSTA COFFEE

Miről is lesz szó pontosan?

  • CeSYS Üzletiügyek használata és Nagy Utazás 3 integráció, számlázás egyenesen a CeSYS rendszerből
  • Német és osztrák utazási irodák árualapja, Delta Reisen partnereszköz Amadeus kereső a CeSYS-ben
  • Aktuális kérdések és észrevételek a rendszerhasználat közben, workshop a CeSYS partnerek részére
  • Újdonságaink, fejlesztéseink a jövőre nézve

A rendezvényre érdemes saját laptopot hozni!

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék számunkra, az alábbi kérdőív kitöltésével!

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading