Save the date: Kék találkozók idén ősszel!

Idén ősszel Budapesten kívül újra vidéki Kék találkozókat is tartunk! Szeretnénk, ha Ön is profi CeSYS felhasználóvá válna, így idén ősszel újra ellátogatunk vidéki városokba, ahol kollégáinkkal felfrissíthetik tudásukat!

Kedves Partnereink!

Köszönjük érdeklődésüket az őszi CeSYS Kék találkozókra! Jelenleg a következő helyszínekben és időpontokban tartunk Kék találkozókat:

Miskolc - 2019.10.11. 10.00 kezdés

Győr - 2019.10.16. 10.00 kezdés

Budapest - 2019.10.30. 16.00 kezdés

(Hamarosan új helyszínek és időpontok...)

Miről is lesz szó pontosan?

  • CeSYS Üzletiügyek használata és Nagy Utazás 3 integráció, számlázás egyenesen a CeSYS rendszerből
  • Német és osztrák utazási irodák árualapja, Delta Reisen partnereszköz Amadeus kereső a CeSYS-ben
  • Aktuális kérdések és észrevételek a rendszerhasználat közben, workshop a CeSYS partnerek részére
  • Újdonságaink, fejlesztéseink a jövőre nézve

A rendezvényre érdemes saját laptopot hozni!

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék számunkra, az alábbi kérdőív kitöltésével!

Regisztrációhoz kattintson ide!

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading