Tensi kínálatában újdonság: Costa hajóutak

Kedves Partnereink! Ismét bővült a kínálat a CeSYS Utazásirendszerben. Tensi kínálatában újdonság: Costa hajóutak

A Tensi Utazási Iroda, szlogenjének megfelelően, minőségben utazik - széles kínálatával 1983 óta szolgálja az utazók és a szakma igényeit.

CSOPORTOS UTAZÁSOK A TENSINÉL

Csoportos körutazások és városlátogatások világszerte

A Tensi Utazási Iroda elsősorban kiscsoportos repülőgépes körutazásokat és városlátogatásokat szervez világszerte: Európa mellett, Amerikától Afrikán át egészen Ázsiáig. Kínálatukban évente közel 150 csoportos indulás található, amelyet kizárólag repülőgéppel szerveznek. Egyedi útvonalak, tapasztalt, kiemelt tudású idegenvezetők, jó minőségű szálláshelyek és partnerirodákban is érvényesíthető törzsutaskedvezmény-rendszer várja az utasokat. Egzotikus körutazásaikat tengerparti pihenéssel kombinálják. Érdemes időben jelentkezni, a csoportok gyakran több hónappal indulás előtt már megtelnek.. Már most foglalhatók az iroda szilveszteri, és 2020. téli egzotikus csoportos körutazásai. 3 hónappal indulás előtt érvényesíthető a legnagyobb előfoglalási kedvezmény. A kínálat folyamatosan bővül.

Csoportos utazások családoknak:

  • Mikulástúra Lappföldre Tensi Manóiskolával 4 időpontban november és január között,
  • télen családi sítúrákat indítanak sí- és snowboard oktatással magyar nyelven,
  • csoportos utak a párizsi Disneylandbe városnézéssel évente 10 alkalommal.  Az iroda idén 10. éve a Disneyland Párizs kiemelt értékesítő irodája Magyarországon.

HAJÓUTAK A TENSINÉL

A Tensi 20 éve foglalkozik hajóutak értékesítésével, 8 fős szakértői csapattal, széles tengeri hajóút kínálattal várják a hajózás szerelmeseit. Az iroda 17. éve a Costa hajótársaság magyarországi vezérügynöke.

Csoportos COSTA  hajóutak

A csoportos Costa hajóutakat kizárólag repülőgépes utazással szervezik az indulási kikötőkbe, melyekhez minden esetben ajándék kirándulást biztosítanak. Útvonalak: őszi utolsó helyek októberben: Kanári-szigetek és az Új Costa Smeralda zászlóshajó őszi csoportja , Karib-szigetek szilveszterkor és januárban 2 időpontban, Perzsa-öböl januárban, Távol-Kelet februárban. Érdemes mielőbb foglalni, mert a csoportos hajóutjaik gyakran fél évvel indulás előtt is megtelhetnek. Előkészületben: 2020 tavasz-nyár-őszi időszakra: mediterrán és észak-európai csoportos hajóutak. Érdemes figyelni az ajánlatokat, a kínálat folyamatosan bővül.

Egyéni COSTA hajóutak

Boldogság a négyzeten: üdv a Costa világában!

A Földközi-tenger és Észak-Európa kikötőiben ismerős látvány a sárga hajókémény, rajta egy nagy „C" betűvel. A vidámra festett hajókémények tulajdonosa köztudottan nem más, mint a Costa Cruises, mely évszaktól függetlenül komplett nyaralóprogramokat, rövidebb lélegzetű kiruccanásokat és világ körüli hajóutakat kínál az utazóközönségnek. A Costa Cruises ma már a világ más régióiban is komoly jelenléttel bír: szilárdan megvetette a lábát a Karib-tengeren, a Perzsa-öbölben, a Távol-Keleten és az Indiai-óceánon is, s egzotikus útjainak palettája is mindegyre bővül.

Párok, családok, gyerekek, tinik, nászutasok, egyedül utazók, baráti vagy szervezett csoportok és üzleti utak – legyen szó bárkiről és bármilyen formációról, a „Mediterráneum királynőjeként" ismert és elismert Costa Cruises hajóútjai ideálisak mindenféle felállásban és mindenki számára!

A szállástól kezdve, melynek típusai között éppúgy akadnak exkluzív wellness-lakosztályok, mint családok számára összenyitható kabinok, a sokszínű és az egyes korosztályok igényeire szabott fedélzeti szórakoztató programokig és szabadidős tevékenységekig, a Costa hajóin mindenki megtalálja azt, amit egy nyaralóprogram kiválasztásakor keres: izgalmas parti kirándulásokat, magas színvonalú wellness-kezeléseket, isteni ízekkel csábító éttermeket (az ínyencekre szabott gála menüt pl. nem kisebb szaktekintély állította össze, mint a hét Michelin-csillaggal büszkélkedő olasz séf, a neves Bruno Barbieri!), a legmodernebb technikát, ígéretes lehetőségek hosszú sorát a tökéletes pihenésre és/vagy feltöltődésre. Squok gyermekklub a kicsiknek igazi mesevilággal, TiniZóna a nagyobbaknak szimulátorokkal, 4D-s mozival, pizza-partikkal és karaokéval, Samsara Spa és különleges wellness menü a harmóniára vágyóknak, igényes show-műsorok, színházi előadások, kaszinó, esti tánc azok számára, akik este pihenés helyett inkább „kimozdulnának". Nincs két egyforma nap a Costa Cruises hajóútjain, már a fedélzeten is annyi a látni-, tenni- és főként élvezni való! Avagy, a Costa megfogalmazásával élve: ez maga a boldogság a négyzeten!

A Costa Cruises titka egyediségében rejlik:

  • Korlátlan GYERMEKINGYENESSÉGI PROGRAM

A két felnőttel egy kabinban utazó, egy, ill. két gyermek részvétele pótágyon 18 éves korig ingyenes a legtöbb hajóúton, mely a családok körében verhetetlen nyaralóprogrammá avatja a Costa-hajóutakat.

  • VERSENYKÉPES ÁRAK, KITŰNŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

A Costa  népszerű akcióinak köszönhetően maximálisan versenyképes alternatívái bármilyen nyaralóprogramnak.

  • COSTA TÖRZSUTASKLUB

Nagyon népszerű, jól működő, megannyi előnyt és kedvezményt kínáló klubrendszer.

  • SZÍVÉLYES VENDÉGLÁTÁS

Az eleganciát mediterrán elevenséggel és lezserséggel ötvöző, utánozhatatlan olasz stílus.

Elérhetőségeik:
Tensi Kft. | 1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1.
Tel.: (1) 345-1505, 345-1588
Fax: (1) 345 1566 | Nyitva: H-P: 9.00-17:30
E-mail: ajanlatkeres@tensi.hu, hajo@tensi.hu

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading