Új utazásszervező iroda a CeSYS Utazásirendszerben: Anima Travel

Kedves Partnereink! Mostantól az Anima Travel szervezett útjai is elérhetők a CeSYS Utazásirendszerben!

Kedves Partnereink!

Az Anima Travel utazásszervező csapata meghirdetett útjaival olyasmit kínál, ami a hazai piacon egyedülálló, aprólékos műhelymunkával készülő utazásainkkal feltöltődést és művelődést, ismeretszerzést kínálunk egyben. Kínálatunkban az egzotikus úticéloktól a repülős és buszos körutazásokon át egynapos utak, belföldi barangolások, sőt budapesti séták is megtalálhatóak.

Nagy hangsúlyt fektetünk az emlékévekre, 2019-ben Csontváry 100, Márai 30, Munkácsy 175 és a Bauhaus 100 jubileumok kapcsán komponáltunk utazásokat. Ezen utak kizárólag irodánk kínálatában szerepelnek, idegenforgalmi hivatalokkal együttműködve, sok kutatás és helyszínbejárás alapján születnek.
Tematikus útjainkhoz az idegenvezető mellé gyakran speciális szakértőt is küldünk, így művészettörténész, néprajzos, építész, csillagász avat be a látottakhoz kötődő kevéssé ismert érdekességekbe.

Évek óta kedvelt kulturális körútjaink, városlátogatásaink mellett ősztől aktív programok is indulnak, kerékpározással, evezéssel, többet a természeti szépségekben gyönyörködve is felfedezhetjük hazánk és a nagyvilág szép helyszíneit.

Európán túli útjainknál az vezérel bennünket, hogy a tömegturizmustól távol maradva, mélységében megismerhessük az adott kultúrát és szimbólumait, szokásait, utasainknak legyen lehetősége a helyiek valódi világába betekinteni.
Minden évben indítunk egy különleges utazást a 3. világba, ahol a felfedezés mellett adományozunk is, magunk juttatjuk célba a résztvevők és teljes utaskörünk által felajánlott támogatást (2018 Kongó – falusi rendelő felújítás, 2019 Madagaszkár - iskolaépítés).

Az Anima Travel útjai által gazdagítani szeretne élményekben, tudásban, megmutatni eltérő kultúrák valódi arcát és értékeit és a felelős, fenntartható turizmus elkötelezettjeként meg is őrizni világunk kulturális és természeti kincseit.

Irodánk a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kiemelt Partnere.

Meghirdetett útjaink mellett vállaljuk zárt csoportok igény szerinti utaztatását cégektől az iskolákig, valamint foglalkozunk külföldiek beutaztatásával is.

Hétről hétre bővülő kínálatunkat keressétek a CeSYS-ben és honlapunkon, az Anima Travelről megjelent sajtóhírek és utasvisszajelzések az alábbi oldal menüjében olvashatóak: http://anima.travel/rolunk

Várjuk foglalásaitokat, szívesen segítünk kérdéseitek esetén!

az Anima Travel utazásszervező csapata

Anima Travel Kft.
H-1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1. I./1.a
Tel.: +3630/6533000
e-mail:
info@anima.travel
web: anima.travel

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading