Mostantól a Jet Travel kínálata is elérhető a CeSYS Utazásirendszerben!

Kedves Partnereink! Mostantól a Jet Travel kínálata is elérhető a rendszerben!

A Jet Travel Kft. bemutatása

Cégünk 30 éve áll az üzleti utazók és a szabadidőben kalandozni vágyók rendelkezésére.

Szakértő utazási tanácsadóként segítjük vállalati ügyfeleinket éves utazási koncepciójuk kialakításában, az egyes utazások megtervezésében, megszervezésében és lebonyolításában, valamint a megvalósult utak kiértékelésében.

A szabadidős útjaink szervezését, legyen szó akár igény szerint összeállított egyedi ajánlatokról, vagy irodánk által meghirdetett csoportos utazásról, mindig a legnagyobb gondosság jellemzi. Hasznosítjuk kollégáink által felhalmozott összesen több mint 300 évnyi szakmai tapasztalatot.A hajós utazások kedvelőinek csoportos utakat kínálunk. Magyar nyelvű idegenvezetőnk a budapesti indulástól a hazaérkezésig kíséri és mindenben támogatja utasainkat.

A sport szerelmesei is megtalálják nálunk számításukat. A legizgalmasabb mérkőzésekre szervezünk utazásokat: focitól a kosárlabdán át akár a jégkorongig. Szervezett sportos utazásaink során egy-egy sportág kulisszatitkaiba is bepillantást nyújtunk. Mottónk: „egy ajtóval beljebb!”

A Jet Travel garancia arra, hogy életre szóló élményeket kínálunk. Csak választani kell! Legyen ezúttal egy karibi álomhajózás, vagy egy amerikai foci mérkőzés?

Elérhetőség:

Jet Travel Kft.

H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79

T: +361 209 2110

E-mail: jettravel@jettravel.hu


 

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading