Megújult német és osztrák kereső powered by Amadeus

Kedves Partnereink!

bemutatjuk az új Delta Reisen UI partnerrendszert, amely a német és osztrák UI-k értékesítési tevékenységét könnyebbé és hatékonyabbá teszi, mint valaha.  A piacon elérhető legjobbat kapcsoltuk össze: az Amadeus Leisure IT technológiáját, a CeSYS jól bevált eszközeit és a Delta Reisen UI új értékesítési csapatát.

Ennek eredménye egy olyan egyedülálló megoldás, amit máshol nem talál.

Élvezze a továbbfejlesztett felhasználói környezetet, ismerkedjen meg az UI új termékeivel, próbálja ki az új eszközöket és mindenekelőtt takarítson meg időt az akár kétszer olyan gyors kereséssel az osztrák és német UI-k kínálatában. Természetesen az online regisztráció és az utazási szerződés automatikus generálása funkciók maradnak.

Német-osztrák CeSYS Kereső

Ez az új köntösbe bújtatott nélkülözhetetlen klasszikus megnyitja az utat a potenciális ügyfelek felé. Nem csupán újonnan elérhető termékek, hanem intuitív használat és gyors foglalás. Ezek azok az előnyök, amelyek nélkül nem fogja tudni elképzelni a német és osztrák utazási irodák kínálatának értékesítését.

Transzferrel vagy anélkül, csak Önön múlik

Utazás transzferrel vagy anélkül? Most már pofonegyszerű. A keresőmotorhoz hozzá lett adva a Transzfer jelölőnégyzet. Ez az opció az alapértelmezés szerint aktív, tehát csak azokat az utazásokat keresi, amelyek ára tartalmazza a transzfert.

Nincs több zavar a menetrenddel

Repülő menetrend egyszerűen és érthetően. Módosítottuk az utazási időpont részleteiben szereplő repülési információkat, amelyek megjelenítése most áttekinthetőbb formátumú és az utazás leírása felett található.

Módosítsa a szállást és ellátást igényeinek megfelelően

Modernizálódott a foglalási űrlap is, amely  újonnan két lépésből áll. A hozzáadott első lépésben megváltoztathatja a szállás típusát és hozzáadhat jobb minőségű ellátást is. Ideális az igényes ügyfelek számára összeállított utazási csomag létrehozásához.

Német és osztrák keresőmaszk a weboldalon

Azt szeretnénk, hogy a CeSYS, beleértve a partnerrendszert is elsősorban értékesítési rendszer legyen, ezért az elégedett ügyfelek körének bővítése céljából a kereső maszkból egy robusztus értékesítési eszközt (B2C) hoztunk létre.

És működik!

A nyilvános weboldalról beérkező megrendelések száma az előző év azonos időszakához képest, amikor még az elavult technológia volt használva, a tesztelési fázisban több, mint kétszeresére növekedett.

Ezenfelül számos új eszköz és fejlesztés kerül bemutatásra:

Gyorsabb tájékozódás az utazások kínálatban

Az önálló kereső maszk használata során a keresési eredmények felett megjelenik egy több desztinációt tartalmazó táblázat, amely nagyban elősegíti az ügyfél tájékozódását a weboldalon. A táblázat grafikája az Ön igényeinek megfelelően módosítható. Ha igényt tart a táblázat szerkesztésére, kérjük, lépjen kapcsolatba a CeSYS technikai támogatásával.

Képek, képek, képek - egyedülálló képgaléria

A keresési eredményeknél a szállodával kapcsolatos információkon kívül egyedi képgalériát is megtekinthet az ügyfél. A szállodák fotóit a CeSYS képgalériával párosítjuk és ha az adott szállodánál rendelkezésre állnak képek, akkor azok megjeleníthetőek. Egy egyedülálló fejlesztésről beszélünk, ami csak a CeSYS-ben található. Megj.: Előfordulhat, hogy ez a funkció az Ön weboldalán nem elérhető. Amennyiben szeretne ilyen képgalériát hozzáadni a szállodával kapcsolatos információkhoz és az Ön weboldalának tervezése ezt lehetővé teszi, lépjen kapcsolatba a CeSYS technikai támogatásával.

Miben is különleges ez a Kereső?

- ügyfélbarát megoldás, egyszerű és átlatható keresés a magyar, vagy külföldi árualapban

- keresés pontos feltételek alapján, ugyan úgy mint a magyar kínálatban (időpont, ország, ellátás,...stb.)

- lehetőség keresni a csomagajánlatok ( pauschalreisen),  vagy csak szállás kategóriákban (nur Hotel)

- online szabadhelyek és ár ellenőrzése

- magyar nyelvű szálloda leírások

- lehetőség a grafikai tervezések módosításara tervezések alapján

- a magyar utazási ajánlatok mellet megjeleníthetőek a német és osztrák ajánlatok is (kiváló összehasolnítási lehetőség)

- egyszerű ajánlatküldési lehetőség az Admin keresőből az utas számára

- OPCIÓK készítése az Admin keresőn keresztül

Hogyan lehet aktiválni az új eszközöket?

Abban az esetben ha már van partneri szerződése a Delta Reisen utazási irodával, a német és osztrák keresőt a CeSYS adminban automatikusan frissítjük az újakra már csütörtökön, 2019.május 2.-án

Abban az esetben ha még nincs aktív prtner szerződése a Delta Reisen utazási irodával, és szeretnék a CeSYS adminban a német kínálatot, küldjenek egy emailt az it@deltareisen.cz re, ahol kollégánk kapcsolatba lép Önökkel és segít a szerződés megkötésében a Delta Reisen utazási irodával és az új partner eszközök aktiválásában /B2B, B2C/. A folyamat egyszerű és gyors és azonnal kezdheti is az értékesítést.

...és a CeSYS 4 új lehetőségeket kínál!

teljes szöveges keresés csakúgy, mint a hazai kínálat esetében táblázatba rendezett repülési információk időpontokkal, a személyek és gyermekek számának kiválasztása modális ablakban.

Forradalmian új megoldások, megújult B2C felület.

Számlák, szerződések, bizonylatok nyomtatása hamarosan...

... a készülő CeSYS 4 verzióban!
kövesse hírlevelünket!

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading