Már a Rusturizm utazási ajánlatok is elérhetők

Tovább bővítettük a Tour operátorok listáját, most már a Rusturizm utazási iroda kínálata is megtalálható a CeSYS-ben.

A Rusturizm Utazási Iroda 2010-ben alapult, csapatunk fiatal, ám mégis tapasztalt és nagy szakértelemmel rendelkező kollégákból áll. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így gyorsan és precízen dolgozunk.

Ahogy a nevünkből is látszik, fő specialitásunk eleinte Oroszország és a volt Szovjetunió (FÁK) területeire történő teljes körű céges utazásszervezés és ügyintézés volt (Kazahsztán, Üzbegisztán, Fehéroroszország, Oroszország stb.), de mára cégünk fejlődésének és szolgáltatásaink folyamatos bővítésének köszönhetően már a Közel-Keleti és ázsiai országokba is szervezünk utazásokat és intézünk vízumokat. Megbízható partnereinkkel együttműködve biztosítjuk partnereink és utasaink kellemes időtöltését belföldön és külföldön egyaránt.

Kollégáink szakmai felkészültsége, utasaink gyors, pontos és minden részletre kiterjedő kiszolgálását garantálja, amely során színvonalas és kedvező árú szolgáltatások ajánlására törekszünk.

Szolgáltatásaink közül kiemelkedik a vízumok, repülőjegyek, szállások ügyintézése. Amennyiben egy adott ország vízumköteles, a vízumhoz szükséges összes hivatalos dokumentumot be tudjuk szerezni (amellyel nem rendelkezik az utas) és a vízumot ezáltal gyorsan és precízen el tudjuk intézni. Egyes országok esetében akár 24 vagy 48 órán belül is el tudjuk intézni a különböző típusú vízumokat. A vízumok ügyintézése mellett kiemelkedő szolgáltatásunknak számít még az is, hogy repülőjegyeket a világ bármely részére tudunk intézni a legtöbb ország esetén nem csak a nemzetközi járatokra, hanem a belföldiekre is tudunk jegyeket kiállítani.

Elérhetőségek:

H-1067 Budapest, Teréz krt. 23.
mobil: +36 30 311 2857
tel/fax.: +36 1 269 1291

email: info@rusturizm.hu
web: www.rusturizm.hu

 

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading