Utazási irodát működtet és szeretné termékeit értékesítőhöz eljuttatni? Mi segítünk Önnek.

Helyezze be utazási irodájának termékeit a CESYS-be és azonnal lehetősége nyílik több mint 90 értékesítővel kapcsolatba lépni. Továbbá segíthetünk az adatformátum létrehozásában, amennyiben még nem rendelkezik vele.

Milyen adatokkal rendelkezik az utazási irodája?


Saját XML adatokkal rendelkezünk elektronikus formában (XML, CSV, SOAP etc.)

Nincsennek adataink, de szeretnénk készíteni

Hogyan működik az utazási adatok  feldolgozása a CeSYS-be?

Ha nem rendelkeznek termékeik elektronikus adataival, képesek vagyunk ezeket az adatokat rendszerünk segítségével létrehozni és hozzáférhetővé tenni önöknek.

Az utazási ajánlatok adatfeldolgozása modern technikai standardok alapján működik, és manuális ellenőrzés (Mastering) után kerül az adatbázisba. Az adatfeldolgozásnál technikusaink folyamatosan kapcsolatban vannak az illetékes utazási irodák dolgozóival.

Az utazási kínálatot (adatokat) biztosítjuk minden CeSYS felhasználó számára.

Adatfeldolgozás és adatexport más feldolgozók számára

Természetesen más feldolgozó számára is tudunk adatexportokat készíteni, vagy online utazási irodák számára továbbítani ezeket. 

A CeSYS InviaV2 XML adat formát használ a technikai dokumentáció és leírás itt található.

Szeretne pontosabb információkat?

Telefonos elérhetőségünk: +36 70 5963210, vagy e-mialben:  info@utazasirendszer.hu

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading