SEO Tippek a CeSYS-ben

A keresőoptimalizálás (röviden: SEO) a 21. század egyik kulcskérdése. Összegyűjtöttünk néhány fontos SEO tippet, figyelem a lista folyamatosan bővül!

Újdonságok írása és kihelyezése a weboldalra:
Web->Egyéb->Újdonságok: ide bármennyi újdonságot, tippet, tanácsot, beszámolót lehet írni, mely egyéni szöveg és segíti a google optimalizációt.
Kihelyezése a főoldalra:
Web->Tartalom kezelés-> Új tartalom: Újdonságok.

Top kínálatok előtti és utáni szövegek:
Web-> Top kínálatok módosítás:
A saját szöveg ábrázolás kiválasztása (címoldal, top kínálati oldal, vagy mindkét) esetén felugrik egy-egy szerkesztő doboz. Ide is lehet írni utazási tippeket, néhány fontos információt amit a kínálathoz kommentálni szeretnének. Mire figyeljen, vagy ha elakad keressen bizalommal!

Országok leírása:
Web->Egyéb->Országok
Itt a listában minden turisztikailag releváns ország elérhető, bármelyiket lehet módosítani saját szöveggel, leírással. Módosítás után felad saját szöveg 1.2.3… lehetőségeket, ide nyugodtan lehet az országhoz tartozó szövegeket írni.
Ezeket az országokat ki is lehet később helyezni akár menüpontokba, hiszen minden ország részlethez tartozik egy keresési eredmény, így kínálatot is találnak benne az utasok!

Web->SEO:
Itt a dinamikus URL- címeket lehet beállítani. Minden egyes aloldalhoz, vagy Top kínálathoz tartozik egy URL.: pl.: www.xyz.hu/top-kinalatok/5:egzotikus.html ezeket lehet itt átírni és szebbé tenni pl.: www.xyz.hu/egzotikus-ajanlatok.html
Ez a google szempontjából is fontos, nem csak esztétikai jelentősége van!
Valamint minden oldalhoz/top kínálathoz a H1 és description mezőket kitölteni!! Ez az egyik legkardinálisabb pont, hogy a google tudja indexelni az aloldalakat!

Mi is az a H1 és desciption?
H1: strukturális elemek, amelyek leírják az adott szöveg "célját" például <h1>Téma 1</h1> mint első szintű címsor (alcím)

Description:
Ez az a pár sor, ami a keresési találati oldalon (angolul SERP) a cím, azaz a title tag alatt megjelenik. Funkciója az, hogy egy weboldal tartalmát a lehető legjobban összefoglalva iránymutatást adjon a felhasználónak, hogy az eldönthesse: kattintson vagy sem.

Alapbeállítások:
Beállítások->Alapbeállítások:
ID 138: honlap leírása, description, max 170-200 karakter, lehet összefüggő szöveg, felsorolásos, stb. de fontos, hogy ki legyen töltve, kik vagyunk, mivel foglalkozunk, stb?

ID 97, vagy 56: Google Analytics kód régi vagy új: Google analytics fiók létrehozása ha nincs és a kódot beilleszteni, hogy a google tudja kihez tartozik az oldal, illetve az analytics egy díjmentes szolgáltatás, statisztikai adatokat lehet belőle nyerni!

ID 12: kulcsszavak: releváns kulcsszavakat írni a weboldalhoz!

Még több információ a Leírások oldalon található!
 

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading