Online utazásirendszerek előnyei

Tudta, hogy egy online utazásirendszerével, akár munka nélkül is pénzt kereshet? Spóroljon pénzt, időt és energiát, online utazásirendszert használva!

Engedje meg, hogy bemutassuk az online utazásirendszerek előnyeit, gondolja át mennyit ér az Ön ideje!

Miben segíti munkáját egy online rendszer?

  •   weboldala 24/7 nyitva van - leendő ügyfelei irodája nyitvatartási idején kívül is könnyedén böngészhetnek az utazásszervezők árualapjában, így Önnek csak a foglalásokkal kell foglalkoznia!
  •   folyamatosan frissülő ajánlatok, képekkel, leírásokkal és árakkal - Önnek csak meg kell álmodnia, hogy mit szeretne weboldalán megjeleníttetni, adatbázisunkból folyamatosan frissülnek a kínálatok weboldalán, így utasai sosem lejárt ajánlatokkal találkoznak!
  •   Profi turisztikai és IT emberek által készített rendszer - kollégáink több évtizedes turisztikai és IT tapasztalattal rendelkeznek, higgye el, mi tudjuk mire van szüksége egy utazási irodának!
  •   beépíthető modulok, így weboldala dolgozik Ön helyett - legyen szó biztosításról, repjegyről, vagy bármilyen beépíthető modulról, utasai online tudnak foglalni, így Önnek csak a jutalékot kell begyűjtenie!
  •   egész hazai árualap egy helyen, ne keressen 15 helyen - egyszerűen kereshet a hazai utazásszervezők árualapjában egységes keresőfelületen, így mindig biztosan megtalálja utasainak a megfelelő ajánlatot!
  •   presztízs kérdés, weboldala prezentálja Önöket - ugye Ön is szívesebben rendel akár pizzát egy jól beállított, szép grafikával rendelkező weboldalról? Higgyel el utasai is így döntenek! Figyeljen webes megjelenésére, hiszen a "first impression" a legfontosabb az értékesítésben!
  •   éves szinten akár több hetet is spórolhat saját idejéből - felméréseink szerint egy év alatt akár 65 munkaórát spórolhat az ajánlatok keresésével és küldésével, ha egy egységes rendezett, felhasználóbarát online rendszert használ
  •   profi ajánlatok küldése, néhány perc alatt - higgye el, hogy ajánlatot lehet másképp is küldeni! Nem kell mindig összeállítani leírásokkal, képekkel, kalkulációval manuálisan, ha van egy rendszere ami megcsinálja Ön helyett! Kételkedik bennünk?

  • Próbálja ki Magyarország vezető online utazásirendszerét a CeSYS-t és kezdje az őszi szezont egy Profi rendszerrel!
  • Kérjen egy díj- és kötelezettségmentes személyes konzultációt, vagy egy DEMO hozzáférést, hogy megnézhesse, ez az amire szüksége van! +36 70 675 1178 info@utazasirendszer.hu
loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading