CeSYS Frame

Szükségük van a honlapra gyorsan beépíteni egy utazáskereső rendszert? Próbálják meg a CeSYS FRAME megoldást.

Bemutatjuk a CeSYS FRAME-et

Ideális megoldás abban az esetben, ha szeretnétek beintítani az utazások értékesítését a saját meglévő honlapján. A FRAME egy keresőmaszkot tartalmaz, ami egyszrerüen beépíthető és személyreszabható. A honlapra kiemelt ajánlatokat is kihelyezhetők egyszerű beállítások alapján.

CeSYS Frame ukázka web

CeSYS Frame - megtekintés egy beépített honlapra

Kinek van szánva?

A CeSYS FRAME megoldást minden utazásközvetítőnek ajánljuk, akik nem szeretnének honlapot változtatni, de szeretnék behelyezni a keresőt és az ajánlatokat a meglévő honlapra.

Milyen funkciókat tartalmazz?

  • egyszerű és gyors beillesztés a honlapba (<iframe> segítségével)
  • keresőmaszk grafikája módosítható igények alapján ( editálható CSS)
  • utazások keresése 80+ magyar tour operátor ajánlataiból
  • átlátható árlista gyors családi árkalkulációval (teljes részvételi díj családok számára, room-ing alapján)
  • Web – oldalelosztás és kiemelt ajánlatok készítése, akár több Top kínálat is
  • Eladás – megrendelések nyilvántartása, szerződések készítése és marketing eszközök ( ajánlatküldés, hírlevél)
  • CeSYS Kereső – B2B részletes belső kereső

CeSYS megrendelés

Enter basic credentials

Kérem adja meg a helyes nevet
Érvénytelen e-mail cím.
Kérem adja meg a helyes telefonszámot.
Kérem adja meg a az utazási iroda nevét
×
loading...
loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

Közel húsz éve foglalkozom utazási irodai gyakorlat oktatásával. Mindig fontos volt számomra, hogy a diákok naprakész, használható gyakorlati ismeretek birtokában kezdjék meg a szakmai vizsgájukat. A CeSYS rendszerrel két évvel ezelőtt találkoztam egy szakmai kiállításon, ahol meggyőződtem arról, hogy a XXI. századi idegenforgalmi gyakorlati képzésnek ez egy nagyszerű lehetősége. A kedves és segítőkész kollégák azonnal hajlandók voltak arra, hogy az iskolámban egy demo program használatával ismertessék meg a rendszer gyakorlati alkalmazását. A diákok részéről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek, végre a gyakorlatban is alkalmazhatták az előzetes elméleti ismereteiket. Nagyon tetszett, hogy a rendszer nem csak a naprakész utakkal kapcsolatos adatokat használja, hanem az ügyintéző munkáját könnyítő alkalmazásokat is tartalmaz. A bemutatót tartó kollégák (Hudak Peter és Dunavölgyi Mátyás) ifjúságra nyitott személyisége, magas szintű szakmai és nyelvtudása a diákok számára inspiráló volt az idegenforgalomba való elhelyezkedés, illetve továbbtanulás szempontjából is. A CeSYS remekül használható a szakmai képzés során, kiváló komplex gyakorlati lehetőség.

Kelemen Edit szaktanár II. Rákóczi Ferenc Szakgimnázium (https://rakoczif.hu/)

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading