CeSYS Profi

Próbálja ki "a saját honlapján" az utazások online értékesítésének legnépszerűbb megoldását. Egyedi tervezésű honlap, SEO modul, az utazások szűrése szállodák szerint és még sok más funkció.

Bemutatjuk a CeSYS Profi-t

Amennyiben utazási iroda számára keres rendszert, amely rendelkezik egy utazási iroda sikeres működéséhez szükséges eszközökkel és nem jelent konkurenciát az ügyfelei számára, akkor a legjobb helyen van. A CeSYS Profi az utazások online történő értékesítésének szinonimája. Kompromisszumok nélküli megoldás, aminek árát már havonta egy eladott út megtéríti.  

CeSYS Profi web ukázka

CeSYS Profi -  példamegvalósítás

Kinek ajánlott?

A CeSYS Profi alkalmas az összes értékesítő számára, akik elsősorban az interneten keresztül szeretnék terjeszteni utazási kínálatukat és mindezt a piacon lévő legjobb megoldással ötvözni.  

Milyen funkciókat fog kedvelni?

A CeSYS Profi amelynek részét képezi egy utazási iroda sikeres működéséhez szükséges funkciók és eszközök teljes portfóliója. Értékelni fogja az UI termékeinek strukturálási lehetőségét a szűrési kritériumok segítségével, a Top kínálatok korlátlan kialakítását, a kereső optimalizálását a SEO modulban és nem utolsósorban a korlátlan mennyiségű tartalmi odalak létrehozását.

Könnyen megérthető webgrafika, nem indigó papíros sablonok

Legyen eredeti, higgye el megéri. Az idegenforgalmi piacon hatalmas a konkurencia. Használja ki az összes lehetőséget és engedje, hogy létrehozzuk weboldalának grafikáját, amelynek minősége garantáltan a nagyobb kaliberű értékesítőkkel száll majd versenybe. Értékes tanácsokkal szolgálhatunk azzal kapcsolatban, hogy mi nélkülözhetetlen és mi az, amit jobb elkerülni ha grafikáról van szó.

SEO modul a keresőmotor optimalizálásához

Az új weboldal létrehozása csupán a kezdet. Amennyiben érősen online utazási irodaként szeretne működni, szüksége lesz a SEO modulra. Ez lehetővé teszi a fontos SEO paraméterek kezelését az egész oldalon. Ami fontos: megmutatjuk hogyan kell építeni a web tartalmát és hogy miként dolgozzon az off-page tényezőkkel (linkek) és további SEO beállításokkal.

Kínálja azt, mit csak akar

Szeretne kitűnni a konkurenciából? Azt tervezi, hogy csak válogatott utazásokat fog kínálni? Szeretné módosítani a weboldalán szereplő ajánlatokat? Semmi gond, a CeSYS  segítségével mindezt megteheti. Ráadásul korlátozás nélkül.

CeSYS Kereső - minden értékesítő alapeszköze

A CeSYS Kereső a magyar utazási irodák kinálatának B2B keresési maszkja, amit napjainkban több száz utazási iroda alkalmaz az utazások gyors kereséséhez a meglévő és potenciális ügyfelek számára. A CeSYS Kereső lehetővé teszi a legtöbb magyar UI kínálatának keresését, az utazások árának összehasonlítását és az árak alakulásának megfigyelését, a szálloda elhelyezkedésének térképen való megtekintését, a kínálat email-ben való továbbítását az ügyfeleknek, ajánlatcsomagok és szórólapok létrehozását, ezenkívül egyéb hasznos funkciókkal rendelkezik.  

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading