Szálláshelyek értékelése

A CESYS exkluzív együttműködést kötött a svájci Holiday Check társasággal, amely a szállodák értékelésének legnagyobb szakértője a világon.

A CESYS exkluzív együttműködést kötött a svájci Holiday Check társasággal, amely a szállodák értékelésének legnagyobb szakértője a világon.

Az értékelések megtekintése a honlapon

•    Az értékelések a szálloda leírása és az utazás időpontja szekciókban, a Szálloda értékelése ablakban találhatók
•    A vélemények az alapvető kritériumokat, mint például a szolgáltatások, vendéglátás grafikus értékelését foglalják magukba
•    Az értékelések konkrét személyek szubjektív véleményét tartalmazzák, akik valójában a szálloda vendégei voltak

Recenze hotelů v CeSYSu

Hogyan aktiválható a szállodák értékelése?    

Az összes felhasználó véleménye automatikusan aktiválódik. A szálloda értékelés beállítását a következőképpen találja meg: a CESYS rendszer adminisztrációja - tartalomkezelő rendszer - beállítások - a szálloda értékelés megjelenítése.

Jelen pillanatban mintegy 4000 szálloda értékelése áll rendelkezésre és a Holiday Check közreműködésével további értékeléseket töltünk fel.

Reméljük, hogy ez az új funkció hozzájárul majd az Ön utazási irodája által közvetített szolgáltatások bővítéséhez és egyúttal több potenciális ügyfelet hoz majd.

CESYS Csapat

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading