Ismerkedjenek meg az 5 legfontosabb tényezővel, mely a CeSYS rendszert ilyen közkedveltté teszi az online idegenforgalmi értékesítésében.

Ha egy egyszerű és felhasználók százaival hitelesített rendszert keres az utazási irodája számára, akkor jó helyen van. Néhány információt szeretnénk hozzáadni, melyekről meg vagyunk győződve, hogy segítenék Önöket a döntésben, hogy kipróbálják a CeSYS-t

A CeSYS nem csak „utazások listája

Ez az első olyan rendszer, amely 2008 óta egyesíti az egy szállodához (úgynevezett "master hotel") tartozó, de más utazási iroda által kínált ajánlatokat. Ez lehetővé teszi, hogy az egyes szállodákhoz értékeléseket csatoljunk, továbbá a szálloda elhelyezkedésének megjelenítését a Google Maps segítségével, ezáltal egy áttekinthető értékesítési rendszer kialakítását az Ön és ügyfelei számára.

A CeSYS nem csak egy „internetes rendszer

A CeSYS megvásárlásával nem csak egy rendszert kap, amely segíti az utazások internetes értékesítésében és kezelésében, hanem a lehetőséget is a további fejlesztésében. A CeSYS-t szakemberek követelményei szerint fejlesztjük, akikkel minden nap együtt dolgozunk, és igyekszünk minden ötletet, mely megkönnyebbítené a felhasználók munkáját, díjmentesen megvalósítani.

A CeSYS nem egy utazási iroda „mellékterméke

Csak a CeSYS fejlesztésére összpontosítunk, és nem akarunk utazási irodává, vagy utazásközvetítővé válni. Nem konkurálunk Önnek, az Ön üzleti stratégiája és ügyfelei nálunk biztonságban vannak.

A CeSYS nem egy „zárt társaság

2006-tól, mikor befejeztük a CeSYS első verzióját, sok ismeretségre tettünk szert, mind az utazási irodákban, nagy szervezetekben, jelentős társaságokban, vagy az egyszerű, érdekes emberek körében, melyek az idegenforgalomban hosszú éveken keresztül tevékenykednek, és az ő ötleteik számunkra mérvadóak. Ha segítő kézre lesz szükségük valamilyen technikai kérdésben, tanácsot adunk kihez fordulhatnak.

A CeSYS nem "csapda a pénzének"

Annak a gondolatnak vagyunk a hívei, hogy egy havi eladott utazás fedezze a CeSYS költségeit. Ennek megfelel a rendszer egész beállítása. Az elejétől fogva tudja, mennyibe kerül a rendszer, semmivel sem fizet többet. Nem számlázunk Önnek semmilyen rejtett költségeket, ha például az oldalán szeretne megváltoztatni egy képet, bannert hozzáadni a weboldalra, vagy akár megváltoztatni az oldal kinézetét.

loading...

A CeSYS nem csak egy software. Már több száz irodának segítettünk a növekedésben 2008 óta.

A CeSYS-ben értékelem a folyamatos technikai fejlődést, kisebb utazási irodák számára is elérhető áron. Irodák ajánlatainak folyamatos bővítése és a német utazásszervezők ajánlatai is elérhetők. A legfontosabb, a kiváló és segítőkész kapcsolat a Hotline Helpdesk és az irodánk között!

Suszter Zoltán (www.utazasszervezo.hu)

loading